Lidt om hvem vi er!

Forside Adoption Lykkespreder Links

Opdateret d. 01-01-07

Henning:

Født i ´66 - altså 1966, og det i Karise på Sjælland. Jeg gik i folkeskolens 1. til 7 klasse i Koldby Skole. Jeg gik 8. og 9. kl. på Luthersk missions Efterskole i Løgumkloster, og efter 1½ år på landet, kom jeg i lærer som Bygningssnedker. Derefter måtte jeg ind til Civilforsvaret - i dag kaldet Beredskabskorpset. Beredskabskorpset. Efter nogle år som befalingsmand der, stoppede jeg, og kom på fabrik. Det var på LM-Glasfiber, hvor der laves vindmøllevinger - især til eksport. Efter at have været der et stykke tid, kom jeg til at sælge vinduer og døre, for et firma i Haderslev - NB-døre & vinduer.

Jeg blev gift med Mai-Britt i januar ´88, hvilket betyder at vi skal fejre sølvbryllup i 2013.!!!!! Det er nu ikke helt tosset….

I efteråret 95 solgte vi vores skønne hus i Sjølund v. Christiansfeld, for at blive ansat af Indre Mission / Indre Missins Ungdom, som Ungdomskonsulent med bopæl i det Himmerlandske. Inden det tog vi lige en tur på Bibelskole på Børkop Højskole. Det var ikke så dumt at rykke hverdagen lidt over, med et højskoleophold, skønt det var lidt små rammer at bo under, når vi var van til at have et helt hus, med masser af plads.......

Så gik turen så til Aars, hvor vi var i knap 4½ år. Så var det Århus der kaldte. Jeg fik arbejde som Husinspektør på Menighedsfakultetet, som er et alternativ teologisk uddannelsessted på folkekirkens bekendelsesgrund. Lidt "alternativ behandling" af teologistudiet....... og af dem der studerer teolog. Jeg har fået at vide at jeg ikke må kalde det for "alternativ behandling" - men jeg skriver det da undervisningen her på MF er bibeltro, og ikke som på UNI, hvor tilgangen er mere bibelkritisk.... Derfor alternativ i forhold til det...... Her er jeg så husinspektør og det er et fedt job...... har været her siden maj 2000.

Mine interesser er - ud over min familie - vores bibelkreds og fælleskabet i Eben Ezer sang og musik, og det bedst sammen med børn og unge. Og så min fritid -MEN ikke mindst vores båd FREEDOM, en Jeanneau 25 Sangria, en sejlbåd som vi købte foråret 06, og bare glæder os over at have fået. Vi har i mange år haft motorbåde af forskellige størrelser, men vores FREEDOM er bare skøn, og har givet os et andet syn på sejlads, og den frihed det giver at kunne slukke motoren, og så bare sejle af sted for vinden… Den ligger i Egå MarinaOgså snorkeldykning og fiskeri. Se anbefalede fiskepladser her: (Den tager lidt tid at hente...... )


Mai-Britt:

Hun er født i ´69, og er min allerbedst kone. Hun er af den kreative slags, og da vi var på højskole, var det da også det kreative der fangede hende. Her mødte hun en verden af glas, som hun forelskede sig i. Se evt. denne side, som er af hendes lærer på Højskolen - Helle: Møllehusets glas. Efter vi flyttede til Aars, tog hun et år på kunstskole, hvilket også lige var vand på hendes kreative mølle.....

I dag arbejder hun i Katrinebjergparkens Vuggestue, der ligger 100 meter fra MF´s have. I slutningen af januar 2010 afslutter hun pædagoguddannelsen, som hun har taget på fjernundervisning, med seminarium i Åbenrå, hvor hun har været ned ca. 1 gang pr. måned når semesteret kører. En af hendes drømme, er at få kørekort til motorcykel, og ja, indtil videre må hun nøjes med at køre med dem, der "lige kom forbi....."


Nicolai:

Født i 1998. Han er født i Mumbai i Indien, og som knap 1 år kom han til Danmark, for at være vores dreng. Han går på Katrinebjergskolen, hvor har stortrives.

Han holder af at spille på PC, Wii og PS2, men elsker også at tage en tur på cyklen, eller sit waveboard. Også fodbold har hans interesse, men spiller dog ikke pt. I klub. Han går i år til springgymnastik.

Hans store drøm er at han kan blive prof. racekører - allerhelst i Formel 1.

Se adoption for yderligere oplysning om vores adoption´s sager.


Monica:

Monica er født i 1999, og har ca. samme livshistorie som sin storebror, altså adopteret fra Indien. Hun kom dog først til DK i en alder af 12½ md. Hun var godt i stand, og var meget lærenem...... Alt - især unoder - overtog hun uden at fortrække en mine, fra storebror.

Hun har et supergodt humør, og der skal en hel del til at slå hende ud… men HVIS det sker, så skal hun nok gøre opmærksom på det så ingen er i tvivl.

Hun trives i skolen, og elsker at synge og danse - eks. sammen med SING-STAR på PS2.

Klik her for at finde et godt digt om det at være farvet.

Se adoption for yderligere oplysning om vores adoption´s sager.